“Hlas Qlimaxu” aka Chris Corley je po smrti

Poslední dobou z našeho světa odchází čím dál více známých jmen, tentokrát nás opustil hlas obrovské akce Qlimax – Chris Corley.

Chris Corley aka Mr. Qlimax

Ve čtvrtek nás navždy opustila další legenda taneční scény, hlavní “voice-actor” světoznámé akce Qlimax. Chris si za mnoho let působení vysloužil doslovnou přezdívku “Voice of Qlimax” (Hlas Qlimaxu). Jeho neuvěřitelná kariéra měla trvání 36 let a se společností Q-dance spolupracoval na pravidelné bázi.

Byl to právě Chrisův hlas, který jste mohli tolikrát zaslechnout, jak se valí skrz prostor haly Gelredome. Chris bohužel prohrál tvrdou bitvu s rakovinou ve věku 55 let a tak se přidává do řad zesnulých hudebních profesionálů, kteří by světovou hudební scénu rozhodně ještě mohli obohatit, jen pokud by měli více času.
K události se vyjádřila spousta známých DJs a producentů, samozřejmě především ti z hardstylového světa. “Odpočívej v pokoji Chrisi, byl jsi opravdová legenda,” okomentoval smutnou událost Headhunterz.

Tímto článkem bychom rádi poděkovali Chrisu Corleyovi za všechno co udělal pro hardstylovou scénu a přejeme jeho rodině a přátelům upřímnou soustrast v tomto obtížném období.

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.