Genix se pokusí odehrát set na vrcholu Mount Everestu

Trancový DJ a producent Genix je známý také svými rekordy co se týče hraní. Tentokrát se chystá přispět s dalším rekordem, který by mohla spousta lidí považovat za šílenost.

Genix se chystá odehrát svůj set doslova v oblacích a sice na nejvyšším vrcholu světa, Mount Everest. Tímto se také samozřejmě pokusí nastavit nový světový rekord DJ setu odehraného v nejvyšší nadmořské výšce. Příští týden pojede do Nepálu, aby vylezl a zahrál na vrcholu nejznámější a nejnebezpečnější hory světa.

Ve výšce 5525 metrů nad mořem Genix zastíní aktuální světový rekord, který je něco přes 100 metrů nižší. Tento rekord aktuálně drží Chhewangem Sherpa z Nepálu.

Pro Genixe ovšem není cizí překonávat světové rekordy. Byl držitelem rekordu za nejdelší DJ set, trvající 84 hodin. Zatímco jeho extrémní set může představovat určitá nebezpečí, hodněkrát ukázal, že je ochoten to zvládnout. Když mu byla pokládána otázka, proč si vybral zrovna Everest, odpověděl:

“Vždy zkouším a dělám něco zábavného a když už budu cestovat do Base Campu na Everestu, řekl jsem si, proč tam neudělat další rekord.”

Zdá se, že se to snadněji řekne, protože Mount Everest se jeví jako jedna z nejnáročnějších hor na zdolání. Představte si, že s sebou musíte táhnout veškeré vybavení a ještě k tomu na vás působí ne zrovna příjemná zima.

Chtěli bychom Genixovi popřát hodně štěstí v jeho úkolu a vám doporučujeme jej sledovat na jeho sociálních sítích pro zajímavé novinky z jeho cesty!

Zdroj: edmtunes.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.