Bradley Gunn Raver oznámil odchod ze světa taneční hudby

Bradley Gunn Raver už bohužel tancovat nebude.

Jméno Bradley Gunn Raver je v posledních letech jedním ze synonym taneční hudby. Doposud jste ho mohli vidět na různých videích napříč sociálními médii, a to shufflovat s jeho kamarády z celebrit DJs, jako je třeba Seth Troxler. Ale nyní se Bradley Gunn Raver rozhodl, že bude jen Bradley Gunn, a oznámil svůj odchod do raverského “důchodu”, tedy pryč ze světa taneční hudby.

Bradley, fanoušek taneční hudby žijící ve Velké Británii, byl poprvé katapultován do centra pozornosti, když dokumentární film BBC 3 ukázal záběry Bradleyho tance na festivalu Junction 2 v západním Londýně. Bradley řekl před kamerami, jak je taneční hudba únikem z jeho běžného života (něco, s čím se můžeme ztotožnit všichni), a jak se cítil “svobodný” na akcích taneční hudby, protože věděl, že jeho kolegové nebudou soudit jeho a ani jeho boj s Aspergerovým syndromem.

Ale jak se Bradley postupně stával jak osobností ve světě taneční hudby, na svém Instagramu prohlásil, že jeho nově nalezená sláva “mu není příjemná” a proto se rozhodl odložit své rave brýle a boty na nadobro. Celé vyjádření Bradleyho Gunn Ravera si můžete přečíst v jeho příspěvku na Instagramu, ve kterém citově odhaluje všechny své důvody. Za naši redakci bychom Bradleymu rádi poděkovali za to, že přivedl taneční hudbu do popředí mediální pozornosti a inspiroval ty, kteří mají podobné podmínky, vstříc lásce k hudbě a tanci.

Zdroj: weraveyou.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.