Shaquille O'Neal

Shaquille O’Neal láká na kolaborace s Diplem a Skrillexem

Možná jste to doposud nevěděli, ale basketbalová legenda Shaquille O’Neal, v současnosti také známý jako DJ Diesel, vždy vyjadřoval velký zájem o svět DJingu a hudební produkce.

Pravděpodobně ještě méně z vás pak ví, že bývalý atlet v minulosti natočil rapovou desku ‘Shaq Diesel’, která se v roce 1993 stala dokonce platinovou. V roce 2015 se Shaquille O’Neal k hudbě vrátil a odstartoval kariéru jako mezinárodní DJ a producent hrající v těch nejlepších klubech a na těch největších festivalech světa. O své DJské kariéře v nedávném interview pro Page Six řekl:

“DJing mě vrací zpět do mých hráčských let. Když stojím na festivalové stagi před 100.000 lidmi, je to jako bych byl v 7. hře. Ta energie mě úplně pohltí a začnu být soutěživý. Mám pak potřebu zahrát nejlepší set, jaký jen dovedu.”

Začátkem tohoto roku Shaquille O’Neal vydal v kolaboraci s americkým producentem NGHTMRE a rapperem Lil Jonem track ‘BANG’, vysokoenergetickou dubstepovou nálož skvělou jak do klubů tak na festivalové stage. V interview Shaq rovněž prozradil, že obdivuje Dipla a Skrillexe a že momentálně spolupracuje na nové hudbě právě s Diplem, přičemž by se podle všeho měli velmi brzy ve studiu potkat také se Skrillexem.

Bude rozhodně zajímavé sledovat, co dokáže Shaquille O’Neal vytvořit společně s hvězdami kalibru Dipla a Skrillexe. Níže si mezitím můžete dát jeho track ‘BANG’.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.