Jedna ze sester dua Nervo už porodila

Když na Nový rok zprávy o těhotenství slavného sesterského dj dua Nervo doslova zaplavily internet, bylo obrovským překvapením, že holky otěhotněly ,,nevšedně” ve stejný čas.

Nicméně, ti praví fanoušci jejich podcastu Nervo Nation již dávno ví, že Liv a Mim jsou téměř ve všech směrech stejné a zdá se, že se dvojčata rozhodla udělat tento velký krok společně.

Nyní Mim porodila a narodila se jí dcera jménem Ithaca. Liv čeká porod v následujících týdnech. Teď jen můžeme doufat, že se oblíbené australské duo vrátí včas na scénu, aby stihly letošní Tomorrowland a rozjely tak další neuvěřitelnou show pro věrné fanoušky festivalu. Radostnou událost sestry okomentovaly rovněž na oficiálním Nervo Instagramu.

“Včera se naše životy jednou pro vždy změnily – už ne jen dvě sestry, ale dvě sestry a dcera/neteř navždy milována a chráněna. Mim bojovala jako válečnice pouze s panadolem. Malá Ithaca Storm i máma si vedou velmi dobře a brzy pošleme i nějaké osobní fotky. Liv čeká na své malé, které by se mělo narodit v následujících týdnech. Děkujeme všem za nádherné zprávy, odvážná slova, moudrost a podporu. V této době to znamená hodně.”

Zdroje: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.