Armin Van Buuren sklidil s ASOT900 obrovský úspěch

Při letošním vydání “A State Of Trance” festivalu sklidil Armin Van Buuren obrovský úspěch. Letošní ročník byl bezkonkurenčně nejlepší, především díky množství nových talentů. Devítistého vydání se zúčastnilo celkem 35.000 fanoušků ze 100 různých zemí. Už i tato čísla nám dokazují, že se jedná o jeden z nejlepších eventů světa.

S nezapomenutelnými sety, které zůstanou fanouškům dlouho v paměti, přišli jména jako například Vini Vici, Above & Beyond nebo také Cosmic Gate. Samozřejmostí je i Arminuv set, přesněji tedy tři sety. Dva předvedl na hlavní stage (z toho jeden dokonce z vinylů) a jedno speciální vystoupení měl na “Who’s Afraid Of 138?” stage. Důležité je zdůraznit, že Armin oznámil velkou novinu, a sice že ASOT chystá událost v oblasti sanfranciské Bay Area na 29.června tohoto roku.

Ve středu při Arminově druhém setu se k němu na stage připojilo trio Above & Beyond a odhalili spolupráci na tracku “Show Me Love“. Při vlastním vystoupení Above & Beyond bylo potvrzeno, že vystoupí 20. června na Electronic Family festivale, který se koná v Nizozemsku.

Celá akce byla naplněna neuvěřitelnou atmosférou včetně úžasného ozvučení a celkové vizualizace. To jsou přesně ty důvody, díky kterým je tento festival již několik let tak oblíbený.

Rekapitulaci z tohoto vydání si můžete pustit níže.

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.