Exkluzivní rozhovor s organizátory Flames of Ostrava

Naše scéna je relativně malá, ale i přesto velmi pestrá a zajímavá. Občas se zde stávají věci, které rozhodně potěší. Jednou takovou záležitostí je např. nová halová akce Flames Of Ostrava. My jsme měli tu šanci si popovídat s pořadateli a zjistili jsme pro vás nějaké to zákulisní info!

Blíží se se akce Flames of Ostrava, která do Tatranu přiveze populárního Curbiho. Je to určitě akce s velkými ambicemi, bude jediná? Jaká je vůbec myšlenka celého tohoto projektu?

Ahoj všem! Myšlenkou projektu Flames Of Music je do celé České republiky přinést akce halového formátu se známými DJs. Samozřejmě je super udělat párty v klubu, ale nikdy tam nepostavíš stage s efekty, kterou ti umožní právě ta hala. Určitě to nebude jediná akce. V průběhu roku chceme udělat 3-4 po ČR.

Povězte našim fanouškům něco o vás, jak jste se k této velice tvrdé práci dostali?

Projekt Flames Of Music vznikl minulý rok, kdy jsme si říkali, že vlastně EDM akce jsou většinou jen open air festivaly nebo jedno velké zahraniční jméno v přervané obrovské hale. My chceme jít cestou menších sportovních hal, kde se akce mohou pořádat i v období, kdy venku není 30 stupňů a zároveň každé větší město v České republice si zaslouží svůj vlastní EDM festival.

Akce “Flames Of” se objevila relativně z čista jasna, jak dlouho už se Váš tým podílí na pořádání různých akcí? Zajisté musíte mít bohaté zkušenosti?

Akce Flames of Ostrava je naší první vlaštovkou ze sekce Flames of Music. Dříve jsme se podíleli na organizování jiných akcí, ze kterých jsme si vzali to dobré a to špatné, ale když to není tvoje, nemáš taková rozhodovací práva, proto jsme se rozhodli udělat něco vlastního.

Kdybyste měli neomezený rozpočet a dostali byste poslední šanci na to, uspořádat akci, co byste udělali?

Pozvali bychom asi top 10 světových DJ (Dimitri Vegas & Like Mike, Martina Garrixe, Tiesta, apod.) pronajali bychom největší halu v ČR. Všechny peníze, které bychom ten večer vydělali, bychom darovali na nějaký zajímavý projekt.

Na co přesně se můžeme na Flames of Ostrava těšit, krom našlapaného lineupu?

Bude toho spoustu! 5 barů po hale, přičemž bary budou rozděleny na míchané drinky, nealko a pak nesmíme zapomenout na Flames bar, kde se budou podávat ohnivé drinky! Krásné tanečnice u stage, kterou bude zdobit obrovská LED za DJ. Pyro efekty, které Tatran ještě nezažil. V neposlední řadě bychom chtěli upozornit na exkluzivní VIP zónu, která bude mít úplně všechno oddělené od ostatních návštěvníků.

fla

Prozradíte nám nějaká další jména, která hodláte přivézt do ČR? A když né konkrétní jména, tak naznačíte alespoň pár detailů?

Neprozradíme jména, ale naznačíme, že další hvězdou, kterou plánujeme dovézt do ČR bude podle našeho názoru nejkrásnější světová DJka! 🙂

Můžou se na vás Ostraváci popř. Moraváci ještě někdy těšit? Nebo je Curbi v Tatranu jednorázovka?

Určitě se nebude jednat o jednorázovou akci. Z velkých měst na Moravě se chystáme navštívit určitě Brno, Zlín, možná i další velká města. Doufáme, že se vrátíme i přímo do Ostravy!

Poslední otázka, není tak úplně otázka. Máte šanci cokoli vzkázat našim čtenářům a fanouškům, tak pojďte na to!

Že je to jedinečná akce v Ostravě, kterou si nemůže žádný nadšenec EDM nechat ujít! Návštěvníci se mohou těšit nejen na britského DJe Curbiho, ale i na to nejlepší z české scény jako je Richard Reynolds, Matamar, Bon Finix, Angry Beats a další.

VSTUPENKY: Exkluzivně v síti Ticketportal

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.