Tomorrowland spouští vlastní radioshow One World Radio

Na oslavu  patnáctého  výročí  festivalu a vyhovění stále rostoucí poptávce po živém vysílání, Tomorrowland zavedl novou multifunkční streamingovou platformu One World Radio, přístupnou prostřednictvím svých oficiálních webových stránek.

Navíc k podpoře přístupnosti live-setů bude stanice hostit celou řadu exkluzivních mixů a vystoupení speciálních hostů. Team One World Radio zařídil Armin van Buurena jako pravidelného přispěvatele a zajistil na každý pátek jeden jeho premiérový mix. Také se můžeme těšit na duo sester Nervo, které budou hostit segment Top 30 – People of Tomorrow, který bude obsahovat 30 nejsledovanějších skladeb každý týden.

K podpoře zahájení vysílání organizátoři Tomorrowlandu pozvali Stevea Aokiho, který mimochodem také vystoupí na letošním ročníku, aby v belgickém Boomu zahrál 15 minutový set na domácí půdě. Eric Prydz, Nina Kraviz, Alesso a Chainsmokers jsou jen některé z nejslavnějších tváří v sestavě největšího festivalu světa pro rok 2019, která přesahuje 1000 umělců po dobu dvou víkendů: 19. – 21. července a 26. až 28. července. Vstupenky na Tomorrowland jsou však zcela vyprodány.

První živé vysílání si můžete prohlédnout níže:

Zdroj: dancingastronaut.com
KRYSPEE

DJ, pianista a milovník tech-house music.

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.