Moonlight

Moonlight 2019 představuje headlinera: I tento rok se skrývá za maskou!

Halová party Moonlight, která se každoročně koná na zimním stadionu ve slovenském městě Prievidza, nedávno oznámila datum konání a oznamuje i headlinera. Zahraničním hostem, který přijede potěšit milovníky house music, není nikdo jiný než mystická postava Claptone (GER).

Moonlight 2019 se uskuteční v pátek 17. května 2019 v prostorech Zimného štadióna Prievidza, který sa na několik hodin promění na oázu house music. Organizátoři Moonlightu už minulý rok ukázali, že se hodlají v hudební dramaturgii ubírat jiným směrem než většina akcí. Po hostu z Německa, kterým byl minulý rok Boris Brejcha, přichází opět německý rodák a pán v masce – Claptone.

Claptonovy tracky Liquid Spirit, Cream či No Eyes si zamilovali mnozí fanoušci house music. Jeho propracované sety, preciznost a jemnost, se kterými v bílých rukavicích míchá esenciální housové melodie, dělají z party, kde vystoupí, jedinečný zážitek, který se navždy vryje do paměti.

Na kontě má množství singlů, ale i dvě alba – Charmer a Fantast. Hlavním domovem jeho tvorby je německé vydavatelství Exploited Rec. Jeho zvuk je však spojován i s legendárním labelem Defected Records. V roce 2017 debutoval v žebříčku DJ Mag Top 100 na 69. místě a v roce 2018 se posunul na 57. pozici, čímž se stal nejúspěšnějším housovým DJem v tomto žebříčku.

Moonlight

Zlatá maska zazáří přemiérově na Slovensku již 17. května 2019 v Prievidze.

Vstupenky v síti Ticketportal již brzy. Přidejte se také k oficiální facebookové události Moonlight 2019 a sledujte novinky.

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.