Tomorrowland Winter

Tomorrowland Winter vypouští do světa sérii fotografií z příprav

Jeden z nejočekávanějších eventů tohoto roku je zase o něco odhalenější! Tomorrowland Winter po odhalení lineupu nyní přichází se sérií fotografií ze samotných příprav.

Tento rok bude vůbec poprvé legendární festival Tomorrowland v nové, a to zimní podobě! Uskuteční se od 9. do 16. března v nadmořské výšce 2.000 m. n. m. ve francouzských Alpách, přesněji ve vesničce Alpe d’Huez. Odhaduje se, že se festivalu zúčastní na 30.000 návštěvníků a celé lyžařské středisko bude po dobu konání festivalu pro veřejnost uzavřeno. Pokud však nemáte lístek, máte ještě možnost si jej na oficiální stránce koupit!

Od letního Tomorrowlandu je hlavní rozdíl v tom, že ještě stále není vyprodáno! Těšit se můžete na jména jako Armin van Buuren, Lost Frequencies, Afrojack, Steve Aoki, Kölsch, Sunnery James and Ryan Marciano, Claptone, Dimitri Vegas and Like Mike, Nervo, DJ Snake, Martin Garrix nebo Martin Solveig. A před nedávnem se do světa dostalo několik fotografií, které ukazují průběh stavby festivalu a okolí.

Foto: GIRAUD Janick @ janick.travel
Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.