Above & Beyond

Above & Beyond chystají návrat do ikonické lokace The Gorge

Na tuhle zprávu fanoušci Above & Beyond čekali od září 2017. Anjuna hrdinové míří zpět do Soutěsky!

Milovníci Group Therapy se k Tonymu, Jonovi a Paavovi vyslovili, aby se vrátili do The Gorge, ikonické oblasti v Severní Americe. Známé trio na tomto neuvěřitelném outdoor místě již hostovalo neskutečnou show ABGT250 a na již navštívené lokace nemají ve zvyku se vracet. Ale když slyšeli ohlas veřejnosti, rozhodli se vrátit se svou speciální show, která proběhne o víkendu 27. července a 28. července.

Tato zpráva přitom přichází v okamžiku, kdy běhěm posledních 18 měsíců stihli Above & Beyond po vystoupení v The Gorge vyprodat londýnskou O2 Arenu o 20.000 fanoušcích, kompletní turné přes Severní Ameriku a Evropu s albem ‘Common Ground’, set v hlavním čase na Creamfields Steel Yard festivalu a minulý týden Anjuabeats maestros také oznámili vlastní stage o prvním víkendu Tomorrowlandu 2019.

Navíc se tento rok očekává jejich nové album, známé pod názvem Common Ground Companions’, které bude následovat jejich přechozí album ‘Common Ground’ (2018). Rok 2019 tak nepochybně bude dalším velkým rokem pro britské progressive-trance giganty, s tisíci fanoušků, kteří se i letos jistě nahrnou do Soutěsky na Group Therapy.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.