State of Mind

Neurofunk Will Never Die se State of Mind již tuto sobotu v pražském klubu Storm

Oblíbená klubová noc Neurofunk Will Never Die se vrací s další edicí, na které se představí další veteráni světové DNB scény – novozélandský projekt State of Mind! Vizionáři technického neurofunku vystoupí v Praze po dvou letech. Vstupenky v předprodeji můžete zakoupit zde.

State of Mind se na scéně pohybují již dlouhých 17 let a za tu dobu mají na svém kontě 5 dlouhohrajících alb. Jejich poslední LP jménem Eat the Rich vyšlo na nizozemském labelu Blackout NL (kde mají v současnosti podepsanou exkluzivní smlouvu) a dodnes patří mezi nejuznávanější releasy v současném tvrdém drum and bassu. Kromě plnohodnotných alb ale State of Mind zásobují svoje posluchače pravidelnými EP na těch nejvěhlasnějších DNB labelech jako je Eatbrain, Blackout, RAM nebo Citrus. Známí jsou také díky svým častým kolaboracím s legendami temného neurofunku – Black Sun Empire. S těmi vydali několik EP, za všechny uvedeme zlidovělé Until the World Ends z roku 2014, které si ale i dnes najde svoji cestu do selekce mnoha DJů po celém světě.

Preciznost je slovo, které kromě jejich produkce vystihuje i DJská vystoupení State of Mind. Jejich sety se nesou převážně v rovině těžkotonážního zvuku tolik příznačného i pro jejich vlastní tracky. Přesné a rychlé mixy, skvělá selekce plná nevydaných věcí a energické vystupování – to vše jsou důvody, proč jsou State of Mind tak často součástí těch největších klubových akcí i letních festivalů.

Neurofunk Will Never Die ale nebývá jen o jménech headlinerů – naopak, pořadatelé si zakládají na vždy velice kvalitním výběru support DJs. Tentokrát tomu není jinak – soupisce supportu vévodí mladý český talent A-cray, miláček českého drum and bassového publika a autor bangerů, jako Stomper, Nuclear Whatever či Glitch. Ten navíc v blízké budoucnosti vydá svoje debutové EP na maďarském labelu Eatbrain, takže můžeme v jeho setu očekávat spoustu novinek. Kromě něj na akci vystoupí také početná rodinka rezidentních DJů projektu Neurofunk Will Never Die a soupisku uzavírají mladí zástupci brněnské Mindicted Crew – VoidSec & Tower. Doporučujeme neváhat a zakoupit vstupenky v předprodeji za zvýhodněné ceny. Na viděnou v pátek!

State of Mind

LINE-UP

State of Mind /NZ/

Support DJs

A-Cray (Let It Roll)

N:Force (NWND, Let It Roll)

Snookey (NWND, Let It Roll)

Mustaffa & Sheriff (NWND, Let It Roll)

Dexide (NWND, X-Massacre)

VoidSec & Tower (Mindicted)

START: 21:00

END: 06:00

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.