Tomorrowland oznamuje své letošní stage

Nejznámější festival na světě Tomorrowland se pomalu a jistě blíží a společně s ním také spuštění lístků do prodeje, které se mimochodem minulý rok vyprodaly za pouhou hodinu.

Belgický festival představil vystupující umělce pro tento ročník festivalu a obsahuje širokou škálu žánrů v níž je zahrnuto přes 81 stagí rozdělených do dvou víkendů. Ačkoliv několik umělců vystoupí během festivalu hned na několika stagích, je stále pozoruhodné, že se na tomto ohromném festivalu i tak nachází tolik odlišných labelů a umělců.

Seznam vystupujících ukazuje, že se umělci na tento festival velice rádi vracejí, jako například Armin van Buuren, který mimo hlavní stage vystoupí také na své vlastní stage s názvem A State Of Trance. Chybět nebudou také stage jako například Axtone od Axwella,  STMPD od Martina Garrixe nebo také Smash the House od Dimitri Vegas & Like Mike.

Obavy nemusí mít ani fanoušci temnějších žánrů – Tech House či Techno budou zastupovat stage jako například Afterlife, Ants, Drumcode nebo také Carl Cox se svou Space Ibiza. Pořadatelé nezapomněli ani na příznivce Hardstyle, který bude zastoupen Q-Dance stagí.

Vlastní scénu bude mít také legendární  Cafe Mambo z Ibizy, Don Diablo se svou Hexagon Stage, NERVORobin Schulz, Sunnery James a Ryan Marciano a mnoho dalších.

Opomenout nemůžeme určitě gigantickou The Book of Wisdom hlavní stage, která bude jako vždy nabitá legendárními DJs!

Prohlédněte si kompletní lineup, který rozhodně stojí za rozmyšlení, zda si odříct v létě dovolenou u moře a strávit místo toho víkend (nebo rovnou dva) na Tomorrowlandu!

Zdroje: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.