Jauz zřejmě přišel o veškerou rozpracovanou hudbu z minulého roku

Americký DJ a producent Jauz, který se zaměřuje především na Bass House, Dubstep a Trap, právě oznámil na sociálních sítích, že nedokázal zálohovat svůj počítač a tragicky ztratil veškerou novou hudbu, na které pracoval celý minulý rok.

S pomocí sarkastického humoru oznámil svou ztrátu prostřednictvím Twitteru: “Myslím, že je čas na nový začátek,” prohlásil. Následovalo jeho uznání, že “důležitou části kreativního procesu je i umění nechat něco být” a souhlasí s tím, že se to pravděpodobně stalo z nějakého důvodu. Zároveň ze zcela pochopitelných důvodů vyzývá k zálohování dat.

Umělci jako Zeds Dead, Ghastly, Louis the Child, Jericho a Deorro reagovali a soucítí s ním po této drtivé ráně. Mnoho lidí mu doporučuje efektivní způsoby zálohování počítače pomocí několika externích pevných disků do budoucna.

S novou hudbou, která přijde co nejdríve na svět, budeme doufat, že tento neúmyslný nový začátek bude hrát v jeho prospěch. Party komunita s Jauzem soucití a doufá, že tato porážka vytvoří nové myšlenky bez vazeb na nedokončené projekty.

A snad si přiveze nějaké zajímavé novinky k nám do Ostravy, protože se na něj můžeme těšit v pátek 7. července na Love Stage Beats For Love!

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.