yllow

#CzechEDM: YLLOW přichází s novinkou “With Me”

Ano, i na tom našem malém rybníčku, kterému říkáme “scéna”, se čas od času objeví noví producenti. Jedním z nich je i YLLOW.

Občas se velmi rádi podíváme do našich luhů a hájů a občas se také nestačíme divit. V naší republice opravdu začíná vyrůstat pár nových, talentovaných producentů! Proto jsme se rozhodli založit novou rubriku #CzechEDM, ve které se budeme snažit vám představit co nejvíce tuzemských talentů.

DJ? Producent? YLLOW!

Vojta Novotný, rozhodně lépe známý pod svým pseudonymem “YLLOW“, se už nějakou dobu aktivně věnuje produkci a to rozhodně nejen té své. Jeho soundcloudový profil je poměrně narvaný vlastní produkcí a my se nestačíme divit kolik toho tenhle mladík za svou krátkou kariéru už stihl.

Např. remix na velmi známý track “Somebody” od samotných Chainsmokers, na kterém YLLOW spolupracoval s dalším mladým českým talentem Enveloperz!, má už přes neuvěřitelných 64 000 (!) plays a to na Soundcloudu sedí teprve několik měsíců – ve světovém měřítku to možná nemusí být extrémní číslo, ale na českého producenta je to za nás naprostá pecka!

46117915_1967264550020697_7003947068171485184_n

Něco nového? “With Me”

YLLOW momentálně vydal svoji novinku nazvanou “With Me” a jedná se o suprový progressive house. Track se vlastně stal takovým vánočním dárkem pro všechny fanoušky a to nejen pro ty, kteří fandí právě tomuto producentovi, ale vesměs pro všechny, kteří rádi podpoří českou produkci! Posouzení samotného tracku nejspíše necháme na vás, my za sebe jen řekneme, že YLLOW má rozhodně skvěle našlápnuto k tomu, aby se stal jedním ze skvělých CZ producentů a kdo ví – možná že to dotáhne až za ty prokleté hranice! With Me je rozhodně parádní melodickou záležitostí, která by se mohla objevit nejen v různých warmup setech na mnoha akcích po celé republice a my se rozhodně těšíme, až ji někde uslyšíme!

Soundcloud: https://soundcloud.com/yllowmusic
Facebook: www.facebook.com/yllowmusic
Instagram: www.instagram.com/yllowmusic

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.