FriendShip

FriendShip chystá na rok 2020 další plavbu

V posledních letech se vedle klasických festivalů poměrně dost rozmohly také festivaly na lodích. Jedním z posledních debutantů je právě FriendShip.

První plavba se uskutečnila teprve koncem roku 2018 a pořadatelé v novoročním příspěvku na Instagramu oznámili, že další plavba se uskuteční již v 6. – 10. ledna 2020. Příspěvek rovněž přislíbil “dibs”, tedy jakési přednostní právo, každému, kdo se účastnil “panenské plavby”.

Vůbec první FriendShip plavba v prosinci 2018 hostila obsáhlý lineup včetně jmen jako RÜFÜS DU SOL, Boys Noize, Dixon, Claptone a mnoho dalších. Loď se plavila za Miami do CocoCay na Bahamách a zpět, avšak hned první den byla nucena se vrátit do přístavu z důvodu zdravotních komplikací jednoho z cestujících. I přes to pořádající agentura Destructo může být s touto inaugurační plavbou jistě spokojena, jelikož se všech více než 1400 kajut naplnilo za méně než 48 hodin od začátku prodeje.

Vzhledem k tomu, že letenky do Miami se dají vychytat za dobrou cenu, nemusela by být další FriendShip plavba úplně špatnou variantou na lednovou dovolenou někde v teple.

Zdroj: dancingastronaut.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.