Calvin Harris

Calvin Harris šokoval přiznáním o nadměrné konzumaci alkoholu

Calvin Harris na Twitteru otevřeně přiznal, že měl v minulosti kvůli vystupování problém s nadměrnou konzumací alkoholu.

Skotský DJ a producent Calvin Harris, který byl nedávno korunován králem MTV za nejhranější videoklip roku 2018, na Twitteru minulý týden velmi otevženě přiznal, že měl v minulosti vážný problém s nadměrnou konzumací alkoholu. Diskuzi odstartoval fanoušek, který si povzdechl nad tím, že mu při Calvinových vystoupeních chybí jeho živý zpěv.

Momentálně nejlépe vydělávající DJ světa ve svém příspěvku popisuje doby minulé, ve kterých vypil dvě láhve Jack Daniels za noc, jezdil smrdutým autobusem, 55 minut křičel do mikrofonu a předstíral hru na keyboard, to vše pětkrát týdně. Zároveň však uzavřel, že tyto časy jsou již dávno za ním. Tato zpověď zřejmě rovněž osvětluje, proč jsou Calvinova vystoupení v současnosti limitována v podstatě pouze jen na jeho rezidenci v OMNIA Las Vegas a a Jingle Ball tour.

Je pravděpodobné, že Calvinova brutální upřímnost umlčí všechny ty jeho fanoušky, kteří konstantně prahnou po tom, aby začal při vystoupeních znovu živě zpívat. Je určitě dobře, že si Calvin Harris dokázal naplno uvědomit, že takto jeho kariéra dále fungovat nemůže a negativní elementy omezil ve prospěch svého psychického zdraví. Níže se můžete podívat na živé vystoupení Calvina Harrise z roku 2009, při kterém zpíval.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.