Galantis

Galantis vypustili do světa svůj nový yearmix

Světoznámé švédské duo Galantis nezůstalo pozadu a také vypustilo do světa tradiční novoroční yearmix.Nový hodinový mix se nese v rytmu, který vás zaručeně naladí a rozehřeje na pořádnou párty. Obsahuje spoustu skladeb z jejich vlastní produkce jako například ‘Spaceship’, ‘Emoji’ a nebo také jejich kolaboraci s australským producentem a DJem Throttlem nazvanou ‘Tell Me You Love Me’. Kromě jejich produkce jejich mix obsahuje například banger ve stylu groove house s názvem ‘Satisfy’ od Mercera.

V letošním roce stihnou švédské legendy ještě jedno velké novoroční vystoupení, které se bude konat v obrovském klubu s názvem ‘Aragon Ballroom’ v americkém Chicagu. Jejich poslední letošní showtime proběhne 30 a 31. prosince. Rok 2019 bude jistě další velký rok pro tohle duo. Jejich novoroční mix je ztvárněn ve stylu, kterým se kluci prezentovali i celý letošní rok a to je svižné tempo EDM s popovými prvky a dynamickými dropy.

V jejich mixu můžeme také najít skladby od Martina Garrixe, Lucas & Steve, Duke Dumont, Loud Luxury, Axwell a Sebastian Ingrosso. Celý mix k poslechu najdete níže:

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.