Avicii

Avicii byl druhým nejvíce vyhledávaným pojmem roku 2018

Náhlé úmrtí švédské taneční ikony Aviciiho rozvířilo vody účastni napříč celým světem. A to dokonce tak moc, že společnost Google nedávno prozradila, že slovo Avicii bylo druhým nejvíce vyhledávaným termínem na světě hned za slovním spojením “World Cup.”

Zajímavostí pak určitě je, že hned 7 z 10 nejvíce vyhledávaných termínů byly právě osobnosti, které tento rok odešly na věčnost: Mac Miller, Stan Lee, Anthony Bourdain, XXXTentacion, Stephen Hawking a Kate Spade. Zbylými dvěma termíny byly “Black Panther” a “Meghan Markle.”

Když nás před zhruba 8 měsíci švédský producent Avicii opustil, byl dokument True Stories, který pojednává o jeho “touring” životě, problémech během něj a ukazuje, že to DJs v životě nemají tak jednoduché, stažen ze streamovacího portálu Netflix. Dokument má však ve světě takový ohlas, že se na Netflix vrátí ještě tento rok. A to přesněji již 28. prosince. Dokument se rovněž dostal do rozšířeného výběru a je zvažován pro nominaci na cenu Oscara. A aby toho nebylo málo, dokument bude také v kinech!. Bohužel zatím jen v Americe, konkrétně v New York City’s Cinema Village 21. – 27. prosince a  LA’s Laemmle theater 14. – 20. prosince.

Zdroj: dancingastronaut.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.