EDMANIA se připravuje na Vánoce

Festival EDMANIA, ktorý len nedávno oznámil prvé tri mená, ktoré vystúpia na jeho letnej open air edícii, pripravil pre svojich fanúšikov parádne vianočné darčeky.

V cene 54,99€ si môžu objednávať balíčky, ktoré obsahujú exkluzívnu vstupenku s pohyblivým dizajnom, jeden pár ponožiek v letných farbách, dva náramky s #EOA19 lookom a nálepky s aktuálnym vizuálom. Ak chcete mať istotu, že balíček dostanete naozaj pod stromček, objednávajte ho do 18. 12. 2018 do 19:00.

EDMANIA

Zrekapitulujme si, že na EDMANIA OPEN AIR 2019 sa predstavia až tri dvojice. Legendárne duo Cosmic Gate ovládne trance stage. Vrátia sa aj Ben Gold & Omnia pod svojim aliasom The Future Code. Ako prvých pre main stage EDMANIA oznámila dvojicu Sunnery James & Ryan Marciano.

Organizátori zároveň informujú: “Rozhodli sme sa tiež, že aj my trošku zvoľníme a spomalíme. Preto ďalšie mená, ktoré oznámime pribudnú s najvyššou pravdepodobnosťou až po Novom roku. Zároveň máme pre vás zákulisnú info. Cenu lístka podržíme na hranici 49,99€ až do konca roka, aby ste si mohli kúpiť najlacnejšie vstupenky aj sami, keby vám ich Ježiško nepriniesol pod stromček. Najneskôr po Novom roku však vstupenky zdražejú na 54,99€.”

Zdroj: TZ
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.