Carl Cox chystá svůj vlastní merchandise

Veterán elektronické hudby, konkrétně house a techno music Carl Cox vystupující od 80. let minulého století, uvádí svou vlastní značku oblečení.Poslední zpráva, kterou jsme mohli slyšet od techno krále Carla Coxe byla, že usilovně pracuje na návratu legendárního klubu s názvem Space. Mezi čekáním na bližší informace o tomto velkolepém klubu, 56 letá legenda oznámila zcela odlišné a nečekané zprávy, týkající se spuštění zbrusu nových kousků oblečení, které odráží různé charaktery britské legendy.

Kolekce oblečení je zaměřena hlavně na milovníky techna a to na všechny věkové kategorie. Skládá se ze dvou různých druhů. Prvním z nich je “Club Classic” a představuje ikonické logo Carl Cox a rozmanitou frázi jako například “Techno should scare the sh*t out of you”, zatímco Carl Cox Motor Sport” se zaměřuje na všechno se dvěma nebo čtyřmi koly. Edice Club Classic nabízí řadu věcí, zdobených klasickými logy, ikonické klubové snímky, texty písní a fráze inspirované jím samotným (samozřejmě nechybí “oh yes, oh yes!”, zatímco Motor Sport odráží jeho lásku k autům a motorkám.

Sám Carl se ke svému rozhodnutí vyjádřil následovně:

“Nastal ten správný čas, abych to udělal. Vždy jsem se chtěl více propojit se svými fanoušky, mám na mysli způsobem, který je nezapomenutelný a trvalý. Stále mám košile z některých turné a probouzí to ve mě příjemné vzpomínky. Doufám, že tato kolekce dá mým fanouškům podobný pocit.”

Jelikož je kolekce v omezeném množství, bude první nabízena jeho fanouškům, kteří získají také velké slevy. Máte-li zájem, můžete se zaregistrovat přes www.carlcoxmerchandise.com. Pokud to nechcete zmeškat, tak klikejte a registrujte se!

Zdroje: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.