Tomorrowland

Tomorrowland odhalil téma pro rok 2019

Vzhledem k tomu, že rok 2012 je považován za vrchol EDM, se pořadatelé festivalu Tomorrowland rozhodli, že se v roce 2019 do roku 2012 tak trochu vrátí. Jako téma festivalu pro příští rok totiž oznámili famózní Book of Wisdom, které bylo oslavováno právě před 6 lety.

Zřejmě nejoslavovanější téma Tomorrowlandu vůbec, Book of Wisdom, je charakteristické designem hlavní stage, která představuje gigantickou polici s knihami, z nichž jedna pravidelně ožívá a promlouvá k návštěvníkům prostřednictvím velkých očí, která shlíží shůry.

Příští rok se Tomorrowland chystá k tomuto motivu vrátit, což v pondělí pořadatelé oznámili v teaser traileru na YouTube. Rok 2019 navíc značí půlkulatiny festivalu, který oslaví své 15. narozeniny, lze tedy očekávat, že se pořadatelé budou snažit pozvednout pomyslnou laťku celé akce zase o něco výše a třeba i přinést zpět neskutečný vibe ročníku 2012, kdy na hlavní stage vystupovaly hvězdy jako Avicii nebo Swedish House Mafia. Předregistrace na festival startuje v sobotu 15. prosince v 15:15 hodin.

Na teaser trailer se můžete podívat níže:

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.