David Guetta a spekulace o jeho zasnoubení

David Guetta zažil úžasný rok. V roce 2018 se mu povedlo pokořit nemálo milníků na poli hudby a vypadá to, že by ho celý mohl zakončit jedním obrovským milníkem v osobním životě.

Francouzský DJ a producent David Guetta vydal v létě tohoto roku své sedmé studiové album s názvem a album sklidilo úspěch u nejednoho milovníka taneční hudby. Jeho kolaborace se SiouAnne-Marie nebo s Black Coffee se dostaly až na vrcholky hitparád. K tomu si navíc tento Francouz na celé léto zajistil na Ibize dvě rezidentury v podobě shows ‘BIG’ a ‘F**k Me I’m Famous’.

A jak lépe by mohl tento rok David lépe uzavřít, než tím, že svůj vztah s přítelkyní posune na další level.  Zpočátku minulého týdne byl Guetta spatřen na pláži v Miami se svou 24 letou přítelkyní, kubánskou herečkou jménem Jessica Ledon. A vypadá to, že si ke svým nedávným 51. narozeninám nadělil zajímavý dárek v podobě zásnub. Svědčí o tom diamantový prsten, který zkrášluje hereččinu ruku na fotce níže. Oficiálně sice nic potvrzeno není, jednalo by se však o zcela logický krok. David s Jessicou totiž randí již od roku 2014, kdy se rozvedl se svou tehdejší manželkou Cathy Guetta. Nám nezbývá nic jiného, než jim popřát hodně štěstí v lásce a ať jim to dlouho vydrží!

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.