Hardwell odhalil původ svého uměleckého jména

Je tomu zhruba měsíc co bývalý nejlepší DJ světa, Hardwell, oznámil svůj konec živých vystoupení, ovšem jeho sociální kanály dávají jasně najevo, že v ostatních směrech je stále velmi aktivní! 

Od svého konce vystupování se na Hardwellovo sociálních sítích zajímavé informace, které se točí okolo faktů z jeho kariéry. Minulými posty popsal svůj přátelský stav s Chuckiem a nebo také lákal na nový dokument o jeho životě. V jednom z posledních příspěvků zašel poněkud dál do filosofie, když vysvětlil původ svého uměleckého jména. Kdo by byl řekl, že za tímto, dnes světoznámým pojmem, stál jeho otec.

Hardwell je vlastně jen překlad jeho občanského jména Robbert van de Corput, respektive jeho příjmení “Corput”. Latinské slovo “Cor” totiž znamená v překladu do angličtiny “Heart” a latinské slovo “Put” zase v překladu do angličtiny znamená “Well”. Posléze již stačilo jen slova spojit a mírně modifikovat. Když s tímto nápadem Robbertův otec přišel, tak zcela jistě netušil, že záhy budou slovo Hardwell skloňovat miliony lidí po celém světě.

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.