Martin Garrix a Mike Yung vydali společnou novinku Dreamer

Třikrát po sobě se Martin Garrix umístil jako #1 DJ na světě, a zatím nevykazuje žádné známky zpomalení. Jeho nejnovější vydání “Dreamer” je krásně emocionální spolupráce se zpěvákem z New Yorku jménem Mike Yung. Jedná se o 58 letého zpěváka, který vystupoval v loňském roce v America’s Got Talent, kde se dostal až do semifinále a zároveň zaujal pozornost Martina Garrixe.

Příběh Mika Yunga je opravdu velmi inspirativní. Několik let zpíval ve stanicích metra v New Yorku. Poté, co začal zpívat “Unchained Melody” od The Righteous Brothers, se jeho video stalo virálním na sociálních médiích. Od té doby byl schopen vydat svou vlastní hudbu a vystoupit v národní televizi při různých příležitostech. O spolupráci s Martinem Garrixem Yung napsal: “Tenhle chlápek (Martin Garrix) by mohl pracovat úplně s každým. Proč se zrovna rozhodl pracovat s 60 letým starým mužem jako já, je opravdu záhadné. Martine děkuji za příležitost a mám tě rád. ”

Skladba je vedena vynikajícím hlasovým výkonem Mika Yunga, texty odrážejí jeho osobní příběh a doprovodná produkce je opravdu vynikající. Můžeme určitě pozorovat, že Martin Garrix vystoupil z komfortní zóny, která se rozhodla používat mírnější zvuky než to, co jsme zvyklí slyšet. Na skladbě si můžeme všimout několik zajimavých zvukových nástrojů, jako je velká basová kytara, která přispívá k celkovému charakteru skladby. Celá skladba je opravdu výjimečná a opět dokazuje Martinův neobvyklý talent ve studiu.

Oficiální videoklip můžete shlédnout níže:

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.