B#RAVE

B#RAVE – timetable & last info

Už zítra se v ostravském Brickhouse DOV klubu objeví vyladěný lineup akce B#RAVE, který slibuje naprosto jedinečný přístup a především skvělý LIVE zážitek.

Let’s B#RAVE !

Ventolin, Worakls, Stereoclip – přesně tito pánové se vám již zítra představí v Ostravě ve svých “spešl” LIVE vystoupeních. Na hlavní stage je poté doplní zástupce české DJské scény – Mr. Teacher.

Bass Production, tedy skupina, která stojí za celým eventem samozřejmě již vydal i oficiální time-table a společně s ním i různé detaily, které by vás mohly zajímat – vše naleznete níže. Extrémně důležitou informací ovšem je i to, že se v lineupu díky vítězství v DJ contestu nakonec objeví i jeden z členů našeho týmu a to konkrétně náš šéfredaktor Honza, který vystoupí na druhé stage a bude zde hudebně kázat pod svým pseudonymem Priest v čase 22:30 – 00:00. Od půlnoci si danou stage přebírají pod taktovku DJs ze stáje pražského klubu Atelier.

Doslova krásným překvapením je ovšem i to, že na hlavní stage se o warmup postará ne DJ, ale další live-act. Další hudebník, říkáte si? Spíše hudebnice! Dění na hlavní stage totiž odstartuje zpěvačka Orinoko, která si vás rozhodně získá nejen svým vzhledem, ale samozřejmě i svým vokálovým talentem. A aby nebylo překvapení málo, tak se nějaké menší překvapení chystá i na odstartování druhé stage, takže doporučujeme se dostavit opravdu brzo.

Co dodat? Eventů je možná na celé scéně hodně, ale málokterý je opravdu něčím vyjímečný nebo speciální. My si nemůžeme pomoci a věříme tomu, že tato záležitost bude opravdu něčím jiným a něčím nevídaným – minimálně dění na hlavní stage bude opravdu netradiční.

Lístků je dostatek, timetable dáváme níže, stejně jako odkaz na událost, kde najdete cokoliv dalšího, co byste potřebovali vědět a vidíme se zítra v Brickhousu!

46051510_373295023444203_7641399332490444800_o

 

⚡️ LIVE ACTS
⚡️ DJS
⚡️ 2 STAGE

16.11.2018 – PÁTEK
OFICIÁLNÍ UDÁLOST – Facebook
VSTUPENKY 
– Ticketlive.cz
REGULAR 429,- / VIP 750,-
(V.I.P obsahuje: Vstup do prostor galerie, vlastní šatnu, možnost potkat se s vystupujícími, chill out zóna.)

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.