Swedish House Mafia

Plakáty Swedish House Mafia spatřeny v Tel Avivu

Čtyři jsou již jisté a pravděpodobně ještě přibydou další. Tel Aviv by mohl být další zastávkou tour, kterou na příští rok chystá švédské trio Swedish House Mafia.

Oznámení třech show pro Stockholm a jedné show v Mexico City přirozeně nechalo fanoušky v očekávání, kde by mohla být další zastávka tour znovuzrozeného tria Swedish House Mafia. Axwell, Sebastian Ingrosso a Steve Angello vždy byli naprostými mistry marketingu, takže neočekávejte, že vystoupení budou oznámena jen tak. Nicméně, momentálně se švédské trio drží taktiky diskrétního rozmisťování plakátů v různých koutech světa, což zatím v předchozích případech vždy vedlo k oznámení show v dané lokaci. A právě vůbec poslední várka plakátů se objevila v izraelském Tel Avivu.

Zdá se, že producenti hitu ‘Save The World‘ se přesně to chystají prostřednictvím své tour uskutečnit. Sjednotit lidi na celém světě skrze hudbu. Vždyť v těchto časech zastíněných smrtí Aviciiho, kdy velkoprofilové hvězdy na neurčito ukončují své kariéry, je právě jejich návrat světlým majákem. Jak už totiž Axwell prohlásil na Ultra Music FestivaluMiami, obnovení projektu Swedish House Mafia vnímají jako šanci nalézt cestu zěpt ke svým fanoušku, ale také jeden ke druhému. Po vypršení odpočítávání na jejich stránkách tedy lze očekávat, že Tel Aviv v Izraeli bude oznámen jako další město, kam Swedish House Mafia přijede “zachraňovat svět.”

Swedish House Mafia Swedish House Mafia

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.