Capa

Capa se na Facebooku rozepsal o svých osobních problémech

Je tomu sice již pár měsíců, nicméně otázka mentílního zdraví umělců je nyní aktuálnější více než kdy dříve. Švědský producent a DJ Capa, vlastním jménem Cawah Passareh, se již v srpnu přidal k řadě ostatních umělců (tou dobou například Illenium či Two Feet) a na Facebooku se zcela otevřeně vyjádřil ke svým osobním problémům. Capa začal s produkcí již ve 14 letech a věnoval jí většinu svého života, nicméně první polovinu roku o něm nebyl vlastně vůbec slyšet.

Capa ve svém vyjádření uvedl, že za poslední rok se v jeho životě událo několik zcela zásadních věcí, které jej nakonec vedly k tomu, aby si dal od hudby úplnou pauzu. Jeho vyjádření působí sebevědomě a odhodlaně, každopádně se jedná o upozornění pro všechny umělece mající osobní problémy, že je potřeba je řešit.

Ok, so I think it’s time I properly tell you what’s been going on.

I’m sitting on the train, on my way to my hometown…

Posted by Capa [Official] on Tew’s Day, Arrrrgust 7, 2018

Být otevřený a volně komunikovat s fanouškovou základnou jako umělec je úplným základem budování komunity a systému podpory. S rostoucím důrazem na duševní zdraví již v současnosti existuje spousta umělců, kteří procházejí tím stejným a dokáží se s ostatními umělci ztotožnit. Zatímco umělci, kteří se svěřují se svými duševními problémy a závislostmi, jsou již dnes velkým tématem, neznamená to být součástí “trendu”, jsou jen zkrátka jimi samými. Koneckonců jsme všichni jen lidé, bez ohledu na to, zda pracujeme v běžném zaměstnání nebo jsme umělci.

Vzpruha, přijetí a nakonec podpora, zejména to je úděl fanoušků a pro tyhle umělce podpora znamená víc, než si dokážeme představit. Být zcela transparentní je pro umělce něco děsivého, ale také zároveň něco, na co může být bezpochyby pyšný. Ve světle nedávného Capova prohlášení jsme rádi, že je duševně v pořádku, což mimo jiného dokazují i jeho nové hudební počiny.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.