Ultra Music Festival

Ultra Music Festival se bude stěhovat

Jeden z nejznámějších festivalů světa, Miami Ultra Music Festival, by se brzy mohl stěhovat někam jinam. Bayford Park, místo kde se UMF tradičně již 20 let koná, totiž neprodloužil pořadatelům smlouvu na další roky.

Přes 20 let byl Ultra Music Festival silně spjat s městem Miami. Vždyť ho také dobrá polovina lidí nazývala Ultra Miami. Tomu slovnímu spojení ovšem také může být brzo konec. Bayford Park, tedy místo, kde se UMF koná, totiž neprodloužilo festivalu smlouvu a festival se tak nejspíš bude stěhovat. Otázkou však zatím stále zůstává, kam se UMF přesune.

S největší pravděpodobností by to mohlo být jen 15 minut autem jižně od původního místa, na Virginia Key. Virginia Key už pár hudebních akcí hostí, přesněji např. techno a house event Rackastella, takže to při pořádání určitě nebude “pokus-omyl”, pouze nová zkušenost. Zkušenost nicméně o to zajímavější, neboť Virgina Key je ostrovem. Každopádně jistého zatím nic není a organizátoři se mají sejít s miamskou městskou radou 15. listopadu na veřejném zasedání, kde by také měli zástupcům města vznést svou finální žádost.

My můžeme pouze popřát ať se příští Ultra vyvede minimálně stejně dobře, jako 20. ročník, ať už v Bayfordu nebo na Virginia Key. A co vy? Umíte si Ultra jinde než na místě u dvou vysokých hotelů v Bayford Parku představit?

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.