Carnage oznámil, že si dává pauzu

Diamanté Anthony Blackmon známý hlavně jako Carnage, je DJ a hudební producent, který je známy především svými tvrdými sety a taktéž i produkcí. Poslední dobou stoupal pořád výš, nedávno však oznámil pauzu na dobu neurčitou.


Co se týče roku 2018, ten pro Carnage zatím nepochybně vypadá, jako by se nacházel na vrcholu. Poté co vydal své nové album “Battered Bruised & Bloody”, které je stejně tak crazy, jako většina jeho masivních hitů. V letošním roce také vystoupil na řadě významných festivalů (mimo jiných také například na AIR Festivalu v Hradci Králové), kde dominuje svými energickými sety. Právě kvůli tomu zůstali jeho fanoušci v šoku, když nedávno na svém Instagramu oznámil, že si chystá dát od hudby pauzu.

Když svým fanouškům odhalil tuto nečekanou zprávu, zmínil především že za tím stojí jeho lékař, který mu osobně doporučil, aby si dal od své kariéry odpočinek. Dále také prohlásil: “Mít za blízké kamarády takové, kteří na to dojeli, mě skutečně děsí”. Tímto tvrzením nejspíš odkazuje na zesnulého Aviciiho. Zdá se tedy, že je definitivně rozhodnutý se nyní naplno věnovat svému zotavení, v závěru však všechny uklidňuje, že se vrátí. Jeho instagramový post obsahuje následující popisek: “Upřímná sebereflexe otevírá vaši mysl k přeprogramování, změně, úspěchu a svobodě.”


View this post on Instagram

Honest self-reflection opens your mind to reprogramming, change, success and freedom.

A post shared by EL DIABLO (@djcarnage) on

Zdroj: www.weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.