Avicii

Chystá se Aviciiho posmrtné album?

Svět EDM hudby se ještě pořád nevzpamatoval z obrovské ztráty Tima Berglinga, aka Avicii, a na světlo vyplouvají další informace o tom, že bychom se mohli dočkat jeho “návratu” ve formě produkce, kterou si schovával tzv. v šuplíku.

Aloe Blacc v rozhovoru pro Daily Star řekl: “Je tady několik tracků, které Avicii nestihl před smrtí vydat. Věřím, že jeho rodina už jedná o jejich vydání a že si Aviciiho tracky najdou cestu k jeho fanouškům skrze nějaký label. Avšak tady má cesta končí a zbytek přenechávám na jeho rodině.”

A jako vždy se po tomto prohlášení objevila řada spekulací. Například jaký label se tohoto úkolu zhostí a bude mít tu čest ono album vydat. Ve hře jsou taková jména jako například PRMD Music nebo Island Records, kteří stáli za alby Stories resp. True. 

Na druhou stranu se bohužel objevují i negativní ohlasy k tomuto činu, např., že by Aviciiho nevydané tracky měly zůstat nevydané, nebo že se labely chtějí pouze “přiživit” na jeho nedávné smrti. Já osobně se na tento krok dívám pozitivně, protože proč by je přece Avicii dělal? Po nocích by si je určitě neposlouchal a určitě by chtěl, aby se z nich těšili také jeho fanoušci.

Zdroj: edmtunes.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.