Third Party

Exkluzivní rozhovor s Third Party!

Third Party – to je rozhodně hodně známé jméno, které už tuto sobotu 13. 10. vystoupí v klubu EPIC, ale jak k tomu jménu vlastně toto duo přišlo? To a mnohem více se dozvíte v našem exkluzivním rozhovoru.

Čau kluci, náš tým z OneZoo Music si pro vás připravil několik zajímavých a nevšedních otázek. Doufáme, že se při odpovídání pobavíte! 🙂

  • Third Party – to je rozhodně hodně cool jméno pro umělecký project. Proč jste se rozhodli právě pro tohle pojmenování a jaké byli další možnosti, nad kterými jste přemýšleli?

Na úplném začátku jsme měli několik různých jmen, ale žádné z nich neznělo natolik dobře, abychom se tak mohli opravdu pojmenovat!

Nakonec jsme se rozhodli pro název “Third Party”, protože se nám líbí, jak nás to dává do pozice “za danou hudbu”. Navíc je to opravdu skvělé jméno pro fanoušky, protože fanoušci, kteří naší hudbu poslouchají jsou tou pravou “Third Party”!
(pozn. red.: Third Party = Třetí strana)

  • Spousta lidí, kteří se později stali vašimi fanoušky se o vás prvně dozvěděli díky vašemu remixu na track “Save The World” od Swedish House Mafia. Určitě je to obrovská čest, dělat remix pro trio, které je nejvíce známým EDM projektem na celé světové scéně, stojí za tím nějaký zajímavý příběh?

Hlavním důvodem, proč nám bylo nabídnuto remixování tracku “Save The World” bylo to, že jsme v tu dobu byli podepsání pod vydavatelstvím “SIZE”, které vede Steve Angello. Tohle byl rozhodně ten zlomový okamžik na startu naší kariéry – dělat remix pro někoho, kdo je od začátku vaší inspirací je něco úžasného!

  • Vy jako duo – bylo tomu vždycky tak, nebo jste nějakou dobu šli každý svou cestou a posouvali své vlastní solo kariéry?

Vždy jsme byli duo a tak to i zůstane. Od prvního dne to bylo o nás obou na téhle cestě a tak i pokračujeme!

  • Jak jste se poznali? Spojil vás osud? 🙂

Poznali jsme se na střední škole, konkrétně ve fotbalovém týmu. Nakonec jsme se ale oba objevili ve stejné hudební třídě a to byl ten moment, kdy jsme se rozhodli pro kariéru hudebních producentů – od té doby jsme se neohlédli zpět a jdeme stale nahoru!

  • Jak dlouhý DJ set je pro vás ideální? Obvykle je tomu tak, že DJs mají radši delší sety, je to stejné i u vás? Proč?

Tohle opravdu záleží na tom, kde se dané vystoupení odehrává a jaká je to show. Pokud je daný event zaměřený hlavně na nás, tak hrozně rádi hrajeme alespoň 2 hodiny, vytvořit si s lidmi ten příběh toho setu.

Pokud jsme součástí velkého lineupu na festival, tak chápeme, že můžeme hrát pouze 1 hodinu, ale i tak se snažíme najít cestu k tomu, abychom mohli hrát alespoň hodinu a půl, abychom mohli dát fanouškům ten nejlepší možný zážitek!

  • Jeden z vašich prvních tracků “Lights” byl vytvořen ve spolupráci se Stevem Angellem. Jak jste to dokázali? Spolupracovat na startu vaší kariéry s jedním z nejzkušenějších lidí na hudební scéně?

Steve Angello – skvělá věc o něm je ta, že svoje názory a rozhodnutí vždy zakládá čistě na hudbě. Pokud se mu něco líbí, jde do toho. Takže když jsme mu poslali hlavní nápad pro track “Lights”, hned se do toho nápadu zapálil a chtěl na něm s námi spolupracovat. Je to jeden z těch tracků, které v našich setech hrajeme do dnes!

  • Cestujete po celém světě. Zkoušíte rádi lokální chutě a lokální kuchyně? Která je vaše oblíbená?

Vždy se snažíme najít si čas na lokální kuchyni! Naší nejoblíbenější nejspíše bude korejská, vždycky se musíme dostat do nějaké korejské BBQ restaurace, to je opravdu to nejlepší co může být. Na jemno nakrájené hovězí, vepřový pupek, marinované kuře … to prostě nejde překonat!

  • Jet lag – určitě ho znáte velmi dobře. Kdo z vás ho hůře snáší?

Po pravdě to oba zvládáme docela dobře. Klíčovou věcí je určitě spánek – je důležité se pokaždé pokusit usnout a nepřehánět to s pitím, což nám ale upřímně dělá docela problém 🙂

Pánové, moc děkujeme za rozhovor, parádní odpovědi!

My děkujeme 🙂

ProggyBoy

DJ / Blogger / Event Master

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.