Chystá se návrat legendárního klubu Space Ibiza

Legendární španělský klub Space Ibiza fungoval neuvěřitelných 27 let. Bohužel se před pár lety klub zavřel, nicméně už tehdy Carl Cox prohlásil, že se klub v nějaké formě určitě vrátí.

Jsou tomu už neuvěřitelné 2 roky, co Space Ibiza uzamkl své dveře pro veřejnost. V roce 2016 se majitelé rozhodli ukončit provoz klubu a po svém posledním devíti hodinovém setu Carl Cox prohlásil, že přišel o svůj domov a že by se v budoucnu rád podílel na vzkříšení klubu. Proto asi nepřekvapí, že svému slovu dostál a na povrch začínají postupně vyplouvat nové plány, které mají legendární klub přivést zpět.

Před dvěma týdny Carl Cox zveřejnil jména, která by mohla stát za “Novým Space Ibiza”. Jedním z největších hnacích motorů by měl být Coxův blízký přítel a také bývalý majitel Pepe Rosello. Vedle pětasedmdesátiletého (!) by se pak na znovuzrození měli podílet Dave Browning (který na Ibize dělá promotéra již 15 let a nyní má na bedrech eventy se značkou Game Over) a Juan Arenas (bývalý generální manažer klubu).

Rosselo po tomto tweetu prohlásil:

“Space je styl života, který nám pomohl prožit nejlepší zážitky a dal nám ty nejcennější zkušenosti. Díky němu se kořeny Ibizy rozrostly do všech koutů světa a přivést klub zpět domů, na ostrov, nás naplňuje vášní a entuziasmem.”

I přes tyto odpovědi zde ale jedna podstatná otázka zůstává neodpovězena. Kdy se dočkáme první párty v novém Space Ibiza?

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.