Plakáty Swedish House Mafia zaplavily Stockholm

Švédské EDM trio Swedish House Mafia, jejimiž členy jsou Axwell, Sebastian Ingrosso a Steve Angello, od března letošního roku napíná fanoušky elektronické taneční scény po celém světě.

Očekávání nadcházejícího turné Swedish House Mafie v roce 2019 je na naprostém vrcholu  a fanoušci touží po odhalení míst, kde slavné trio opět vystoupí. Nápady byly všude možně, od jejich tajemných příběhů na Instagramu až po plakáty, které se v červenci objevily v Londýně . Přidáním ještě většího množství paliva do ohně bylo spatření dalšího množství plakátů, tentokrát ve Stockholmu ve Švédsku.

Jako jedno z nejpravděpodobnějších míst, které by v příštím roce ikonické trio rozhodně mělo navštívit, by rozhodně měl být jejich domovský Stockholm. Plakáty zřetelně následují typický formát tak jako ty ostatní – s obrazem ženy, na které je trojitá značka loga společnosti Nike, jež jsou pravidelně proloženy plakáty s názvem zmíněného švédského města.

S takovým důrazem na název Stockholm, nemůže být pochyb o tom, že jejich show se bude konat právě v tomto městě v příštím roce v rámci jejich turné. Nicméně si budeme muset i nadále počkat, než bude do světa vypuštěno oficiální oznámení jejich prvního vystoupení.

Podívejte se na plakáty spatřené ve Stockholmu níže:

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.