D'n'Bulletin

D’n’Bulletin – září 2018

Po delší přestávce je zpět měsíčník D’n’Bulletin věnující se bubínkům a basům. Podzim začíná pomalu klepat na dveře a klubová sezóna sbírá dříví na zimu. Mezi pány, jež se zapsali do dnešního bulletinu, patří Danny Byrd a jeho nový počin, pak zde máme Mob Tactics, Telekinesis, Jade a další. A taky jednu dámu zo Slovenska, ktorá sa volá Changing Faces.

Danny Byrd – Atomic Funk LP

Po pěti letech vydává tento velmi známy britský producent na Hospitality Recordings své čtvrté čisté album. Nechybí zde spoustu spolupráce s různými MCs či kolegy z liquid/jungle branže. Celkově se Danny perfektně činil a toto album je tak vysoce výhřevné. 15 tracků lazené do funku, junglu, dynamicky poskakuje po horské pralesní dráze a posouvá hranice zlomených zvuků zas o vedlejší kolej dál.





ZBYTEK ZDE! (bohužel není nikde komplet playlist 🙁 )

Changing Faces – Shadows EP

Normálně mě překvapilo, že jde o teprve první solo EP téhle Slovenky. Shadow EP obsahuje 4 moc fajn kousky líbezných liquiďáren, které vás zavedou alespoň na chvíli někam pryč. Vokálovka s Roxi Yung někam k úsvitu slunce v mrazivém ranním říjnu. Nechte se vát myšlenkami na polštáři pohody spolu s těmito čtyřmi průvodci.




Mob Tactics – Dreamworld/Convoy

Dvojička týpků z UK vyhodila dvojičku fajn tracků, které nám postupně zahřívají dnešní bulletin. Speciálně Convoy je můj favorit minulého měsíce. Čerstvě osvěžující dávka energie a adrenalinu.


Benny L -Summoned EP

Jedná se o producenta z Londýna, který úřadoval na labelu Metalheadz a vydal toto EP, aby navázal na úspěchy z předchozích let. Nejedná se o žádnou srandu. Tracky jsou nabité atmosférou postapokalyptického kovového města, jež se zahaluje do podzimních mlh.

Let It Roll Opening Show 2018 EP

Asi hodně z vás vidělo pompézní zahajovací show z festivalu Let It Roll. A na začátku září právě vyšly všechny tracky, které v tomto audiovizuálním pornu zazněly. Na tomto EP se podíleli The Prototypes, Muzzy, Rido, Mefjus, Joe Ford, Abis a vytvořili tak kompilaci 6 tracků jež se navždy zapíše do dějin festivalu Let It Roll.






The Clamps – Odyssey LP

15ti tracková nálož od Francouze, který se tímto pořádně zásobil na zimu, vyšla na labelu Kosenprod. LP neobsahuje jen DnB a je zde i lehká esence ostatních stylů jako hardcore či halftime. The Clamps, tak opět dokázal, že se mají Francouzi na koho spolehnout při výrobě audiozbraní hromadného ničení.

Radek Hrubý

Blogger / DnB  enthusiastic

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.