Oznámení návratu Swedish House Mafia je na spadnutí

To, že se v nejbližší době dočkáme obrovského návratu Swedish House Mafia, je dnes jasné nejednomu fanouškovi elektronické hudby. A oficiální oznámení jejich návratu už je doslova na spadnutí.

Swedish House Mafia nás napíná víc, než struny na své pomyslné kytaře. V březnu se ukončila první vlna spekulací ohledně jejich návratu, když jsme je mohli spatřit na Ultra Music FestivaluMiami. Taky už i oznámili, že nás čeká v roce 2019 jejich návratové turné. My proto s napětím sledujeme každou sociální síť a hledáme každou indícii, která nás může dostat k jednotlivým termínům a místům.

Včera večer si dokonce opět aktualizovali profilový a úvodní obrázek na sociální síti Facebook! I přesto, že si většina lidí mění profilové obrázky pořád, tahle malá změna nás neustále nutí myslet na to, že oznámení jejich návratu a s ním spojené tourdates jsou už za dveřmi. A toto jistě nadchne velkou část fanoušků EDM!

Takto vypadá nová profilová fotka Swedish House Mafia:

Na obrázku může být: text

A takto vypadá nová úvodní fotka:

Není dostupný žádný alternativní text.

 

Dnes se navíc na sociálních sítích v souvislosti se Swedish House Mafia objevil i obrázek mikiny, která má být exkluzivní právě pro nadcházející tour a nikdy nebude na prodej. Na sobě má obrázek neidentifikovatelného muže s nápisem 00:04:10:18, což (jak všichni velmi dobře známe SHM) by ve spojení s aktivitou na jejich facebookové stránce mohlo indikovat, že k oznámení jejich návratu dojde 4. 10. 18, tedy již zítra. No, necháme se překvapit.

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.