Amsterdam Dance Event

Amsterdam Dance Event se letos odehraje i ve vězení!

Eventová agentura Audio Obscura tento rok zavítá na Amsterdam Dance Event, což je jeden z nejočekávanějších festivalů elektronické hudby v (jak již název napovídá) Holandsku. A co pro fanoušky vlastně chystají?

Lidi z Audio Obscura (jak již název také napovídá) mají v plánu navázat na svou tradici a spojit techno s neobvyklými, až obskurními místy. Od 18. do 20. října bude věznice Bijlmerbajes přeměněna na scénu snů každého techno fanouška. Na nejneobvyklejším místě se předvedou ta největší techno jména. Těmi nejznámějšími na “vězeňské scéně” jsou Seth Troxler, Honey Dijon a Nina Kraviz. Třídenní událost bude obsahovat i takovery od labelů Electric Deluxe a трип Niny Kraviz. Pokud budete v říjnu v Amsterdamu, toto jsou události, které si určitě nemůžete nechat ujít.

Zbytek lineupu na ADE se také plní opravdu rychle! Je to festival pro každého fanouška elektronické hudby a v letošním roce se zde opět představí labely jako Axtone, Release Records, Heldeep, Kryteria a Musical Freedom a mnoho dalších. ADE 2018 bude velké!

Jak bude vypadat stage ve vězení, se můžete podívat ve videu níže:

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.