Press Play

Afrojack vypustil do světa nové album s názvem “Press Play”

Jeden z nejznámějších DJs a producentů současné taneční hudby, Afrojack, před nedávnem vydal své nové album ‘Press Play’ obsahující 14 skladeb, které vás zaručeně nenechají v klidu sedět.

Od návykových klubových bangerů, přes festivalové hymny, až po hotové melodické zázraky. Tím vším Afrojack rozšiřuje svou produkci jako nikdy předtím.

Press Play je plný spousty kolaborací s umělci, kterými jsou například Chico Rose, Chasner, DISTO, Jewelz & SparksBROHUG, Titus nebo také Ricky Breaker.

Jako největší kolaboraci můžeme bezpochybně zařadit track s názvem ‘Let it Rip’, na kterém se podílelo již zmíněné Švédské trio BROHUG a Titus. Dalším příkladem je spolupráce s producentem DISTEM na tracku s názvem ‘My City’.

Afrojack o svém novém albu prohlásil: “Pro mě to byla spíše výzva k tomu, abych ukázal svou jinou stránku s různými styly hudby, než které jsem doposud dělal. Udělal jsem také spoustu tracků s novými umělci, které jsem zapojil do svého labelu, aby o nich fanoušci slyšeli. Zpozorujete povědomé i zcela neznámé prvky, na kterých se semnou podíleli skvělí umělci a nemůžu se dočkat, až to fanoušci uslyší.”

Zdroj: youredm.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.