Do Olomouce v říjnu dorazí holandská hvězda Mesto

Zahájení zimní sezóny Diskoteka Citov nebude nikde jinde než v olomouckém Sklubu, kde vůbec poprvé v rámci ČR vystoupí zahraniční hvězda světového formátu, future house mág DJ Mesto!

Mesto, mladý a talentovaný DJ a producent původem z Nizozemska má na svůj věk již řadu úspěchů, kterými se můžou chlubit jen někteří. Tato stálice ze stáje Spinnin’ Records má tracky se jmény jako je například současný světový DJ číslo 1, Martin Garrix, či s jednou z největších legend taneční hudby, legendárním Tiëstem. Jeho unikátní zvuk hrávají ti nejlepší DJs po celém světě. Sám Mesto hrál na místech jako je Ibiza, Čína, Korea a nyní se ukáže i vám v olomouckém Sklubu pod značkou Diskoteka Citov a C-Wings Records!

Na akci nebude chybět ani rezident Diskoteky Citov, DJ Mick3y, kterého doplní DJ SLUG a THRILL. Vstupenky lze zakoupit v předprodeji za sympatickou částku ve výši 200,- Kč na odkazu zde.

Nezapomeňte pozvat své přátele a potvrdit svou účast na facebookové události zde, aby vám neuniklo žádné info o této akci.

Mesto

Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.