Mike Shinoda

Mike Shinoda uctil památku Chestera Benningtona a zapojil publikum

Mike Shinoda zazpíval 25. sprna na Reading Festivalu na počest zesnulého Chestera Benningtona a do svého vystoupení zapojil celé publikum.

Vokálista americké hudební skupiny Linkin Park, uprostřed jeho setu napěchovaného jak jeho vlastními, tak Linkin Park skladbami, řekl festivalovým návštěvníkům: “Chci, abyste to zpívali tak hlasitě, aby Vás mohl Chester slyšet.” Stojící u svého klavíru, Shinoda zahájil v sestřižené verzi emocionální hit z roku 2000 “In The End”. Píseň často hraná právě v loňském roce, kdy všichni hojně porojevovali úctu zesnulému frontmanovi Chestru Benningtonovi. Shinoda zpíval hlavně verše, zatímco excitovaný dav dělal sbor.

Tato festivalová zastávka je nejnovější v rámci letní a podzimní Shinodovy tour, jelikož právě vydal nové sólové album, které nese název “Post Traumatic”. Rapper hovořil o významu své nové hudební kapitoly a řekl divákům: “Dostat se sem a dělat to je pro mě opravdu naplňující, je to skutečně úspěch, jen abych se dostal nad svou vlastní úzkost, že jsem zase tady nahoře.” Když dohrál svůj vlastní set, Shinoda hostoval také při závěrečné skladbě vystoupení kapely Sum 41, kterým zapůjčil své vokály k jejich vlastní verzi písně “Faint” od Linkin Park.

Zdroj: dancingastronaut.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.