Paul Oakenfold

Paul Oakenfold vystoupí v areálu Stonehenge

Vypadá to, že se v září bude psát historie. Paul Oakenfold by se totiž měl stát prvním DJem, který vystoupí v areálu světoznámého kamenného uskupení nesoucího název Stonehenge a patřícího do Světového kulturního dědictví UNESCO.

Vystoupení to však bude velice exkluzivní, neboť svědkem tomuto podivuhodnému aktu by mělo být “jen” 50 přihlížejících a tento akt by měl být počátkem festivalu Summer Of LovePozději by měl být set také dostupný online. Dle Paulových slov by mělo jít o velmi speciální zážitek, na speciálním místě a se speciální energií, což by se mělo projevit i v celém vystoupení. Celý výtěžek z akce navíc poputuje na účet English Heritage, charitativní organizace, která se stará přibližně o 400 historických památek ve Velké Británii.

Přesné datum zatím není známo, lze však očekávat, že bude již brzy ujasněno. Paul Oakenfold ovšem není žádným nováčkem co se vystupování na dechberoucích lokacích týče, když za svou bohatou kariéru vystoupil už například v základním táboře na Mount Everestu nebo na Velké Čínské zdi. Jen si to představte, na ikonickém místě, při západu slunce, myslím si, že je se na co těšit! V tomto trendu má Paul navíc podle svých slov v plánu pokračovat a chystá se přidat další neobvyklá místa, na kterých vystoupí.

Zdroj: dancingastronaut.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.