Jack Back

Neznámý umělec Jack Back spojován s Davidem Guettou

Minulý týden se na Spinnin’ Records děly zajímavé věci. Podobně, jako se spekuluje o tom, že Don Diablo je hlavní mozek za zatím relativně neznámým projektem Big Apple, ještě jeden významný umělec je spojován s novým aliasem, a tím je David Guetta.

Všechny spekulace začaly při Ultra Europe, kde tento Francouz hrál exkluzivní ID track, který nikdo nikdy před tím neslyšel. Minulé úterý přesně toto ID vydal na labelu Spinnin’ Records umělec Jack Back a nese název ‘Overtone’. Spojení s Guettou se nabízí zejména z toho důvodu, že jeho label nese název jak jinak než Jack Back. Kromě toho je David Guetta jediný umělec, který daný track kdy hrál.

Vzhledem k výše zmíněným spojitostem jsou zřejmě veškeré spekulace o skutečné identitě Jacka Backa pryč. Další indicií ukazující na spojení Guetty a Backa, je Backův nový instagramový účet, který sledují někteří lidé velmi blízcí Davidu Guettovi. Mezi současnými 271 followery se nachází například Guettův manažer José Woldring a zástupce Warner Music France Pierre George Kieffer. Jakkoliv se tedy toto spojení nedá považovat za stoprocentně potvrzené, všechny dostupné indicie zatím ukazují, že tomu skutečně tak je.

Závěrem je nutno konstatovat, že Overtone je track velice povedený a pokud se jemu podobné David Guetta prostřednictvím svého alter ega Jack Back chystá vydávat pravidelně, tak se na ně už moc těším.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.