DJ Snake

DJ Snake v nedávném rozhovoru popisuje svou dlouhou cestu na vrchol

Když se podíváme na současné DJské velikány, jakými jsou např. Martin Garrix, Hardwell nebo Don Diablo, často vidíme jen úspěch a nic než jen úspěch. Život bez obav z čeho zaplatíte účty, možnost cestovat po celém světě a žít v luxusu.

Nicméně velmi často si neuvědomujeme, že pro všechny tyto umělce nebyla jejich cesta na vrchol vůbec snadná a někteří odvedli opravdu obrovský kus práce, proto si právem zaslouží pozornost, která je jim věnována. Jedním z těchto lidí je také francouzská stálice DJ Snake. Ten v nedávném rozhovoru pro Billboard promluvil o své cestě na vrchol a také o tom, že se tam málem ani nedostal.

Francouzský DJ a producent prozradil, že mnoho nechybělo, aby v roce 2013 po sérii menších neúspěchů úplně ukončil svou hudební kariéru. Záhy na to však díky jednomu důležitému človeku vyšel jeho zlomový track nazvaný ‘Bird Machine’, který zároveň definoval klasický DJ Snake sound. A ten důležitý člověk se posléze podílel i na jeho nejúspěšnějším tracku vůbec.

Ten track jsem poslal všem největším týpkům a jediný týpek, který mi odepsal, byl Diplo. Myslím, že řekl něco jako “Wow, tak tohle je game-changer. Tohle chci pro Mad Decent.”

Tím důležitým člověkem jsme samozřejmě mysleli Dipla. DJ Snake a Diplo později jako seskupení Major Lazer vydali track ‘Lean On’, o kterém se asi není zapotřebí dlouze rozepisovat. Jelikož DJ Snake sám moc dobře ví, jaké to je posílat dema těm největším hráčům, dal si za úkol poslouchat tracky mladých producentů, které mu přijdou, neboť se v nich zkrátka sám vidí.

Nikdy nevíte, další DJ Snake nebo Skrillex nebo jakýkoliv velký DJ může čekat hned před klubem. Musíte jim taky něco vracet, takže poslouchat novou generaci a dát jí nějaký feedback, případně pomoc.

Takže okřídlené rčení pro všechny začínající producenty tam venku: Nestyďte se ukazovat svou hudbu těm největším DJs na scéně, protože kdo ví, můžete být nový DJ Snake.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.