Heaven

Po smrti Aviciiho zřejmě dojde k vydání ještě několika jeho tracků

Není tomu ještě ani půl roku, co odešel na onen svět geniální švédsky DJ a producent Avicii. Na Tomorrowlandu ukázala většina světových DJs, že Avicii stále je v jejich (našich) srdcích a pořádaly se napříč celým Tomorrowlandem různé memoriály. Článek k memoriálům naleznete ZDE

V posledních dnech se dostávají na světlo světa informace, které by mohly potěšit nejednoho fanouška. I po jeho smrti by totiž mělo být vydáno hned několik jeho tracků. Konkrétně se zatím ví minimálně o jednom, který má název Heaven a měl by obsahovat vokály zpěváka Coldplay, Chrise Martina. Na Instagramu to uvedl jeho dlouhodobý spolupracovník Carl Falk, který Aviciimu pomáhal například s albem Stories z roku 2015.

Kolem Aviciiho smrti bylo dlouho spoustu otazníků. Dnes už je většina zodpovězena a ví se, že jeho smrt byla sebevražou. Minulý týden však Aviciiho rodina přišla s obviněním, že za jeho smrt je nepřímo odpovědný jeho bývalý manažer Ash Pournouri, který na něj vyvíjel nepřiměřený tlak a ten ho neunesl. Aviciiho nevlastní otec Tommy Körberg na toto téma prohlásil, že Pournouriho management byl špatný a že se nechal ovládnout svou chamtivostí. Zda bude Pournouri za své činy pohnán ke spravedlnosti, zůstává otevřeno.

Otázkou pak rovněž zůstává, kolik nevydaných skladeb za sebou vlastně Avicii zanechal. Jen jednu s názvem Heaven, kterou nám vzkazuje, že nás sleduje z nebe? Nebo to bude stačit na další Aviciiho “post-mortem” album?

Zdroje: dancingastronaut.com, weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.