Untold

Armin van Buuren odehrál sedmihodinový set na Untold festivalu

Untold festival, který se koná v rumunském městě Cluj-Napoca, stabilně roste s každým rokem. Tento rok se v jeho lineupu objevila jména jako Tiësto, Afrojack, Oliver Heldens nebo KSHMR. Nicméně jednoznačně nejspektakulárnějším vystoupením byl sedmihodinový set tranocvé legendy Armina van Buurena.

Armin van Buuren, coby skutečná ikona tanečního hudebního průmyslu, nepřestává své fanoušky ohromovat a dominuje v hlavních časech na těch největších festivalech po celém světě. Momentálně se připravujíc na své vystoupení na festivalu Creamfields, Armin v posledních týdnech odehrál sety na obou víkendech Tomorrowlandu, kde, mimo jiného, navíc představil svůj nový track, jež vznikl opět v kolaboraci s ruskou hvězdou Shapovem.

Minulý víkend pak předvedl dechberoucí vystoupení v Rumunsku na Untold festivalu, který celý zavřel svým sedmihodinovým setem začínajícím v pondělí ve 2 hodiny ráno a končícím něco málo po 9. hodině dopolední. A State of Trance label boss tím překonal i své působivé vystoupení z minulého ročníku Untold festivalu, které trvalo zhruba 5 a půl hodiny. S největší pravděpodobností můžeme očekávat, že se Armin bude na Untold festivalu objevovat pravidelně, neboť i tentokrát byl jeho set velmi emotivní a také nabitý trancovými klasikami.

Kompletní záznam Arminova sedmihodinového setu bude teprve oficiálně zveřejněn, my vám proto níže přikládáme alespoň záznam jeho setu z minulého ročníku Untold festivalu a jakmile bude k dispozici záznam z právě uplynuvšího ročníku, budeme vás o tom informovat.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.