Steve Angello

Steve Angello měl vyzradit SHM vystoupení na Tomorrowlandu 2019

Není tomu ani půl roku, co se uskutečnil asi největší návrat v dějinách EDM hudby. Poslední víkend v březnu se na Ultra Music FestivaluMiami opět ukázalo staronové uskupení tří švédských DJs s názvem Swedish House Mafia. Od té doby svět zahalují otázky. Bylo vystoupení jediné? Nebo chystají velký a promyšlený návrat?

Pomalu ale jistě vypouští toto trio nové a nové indície, které by mohly vést k zodpovězení těchto otázek. Plakáty v Londýně. To je jedno ze dvou nových vodítek, které spatřily v nedávné době světlo světa. Znamená to snad, že chystají další britskou show? My jsme toho názoru a pevně doufáme v to, že ano.

Podle holandského deníku De Telegraaf  se však přímo na Tomorrowlandu v jednom z rozhovorů Steve Angello prozradil informaci, na kterou určitě čekal nejeden fanoušek! Podle Stevových slov Swedish House Mafia vystoupí na patnáctém ročníku Tomorrowlandu, který se bude konat v roce 2019. Axwell zase již dříve potvrdil vystoupení švédské trojice v New Yorku.

Poměrně šokující informace vyřčená překvapivě na rovinu. Ovšem ve spojení s tím, že si Sebastian Ingrosso při svém sólo setu na Tomorrowlandu pozval na stage Axwella (o čemž jsme vám psali včera) a Steve Angello zase Sebastiana, přičemž Steve navíc zakončil svůj set se slovy “SHM vás miluje,” můžeme očekávat, že oznámení tour na rok 2019 již musí být za rohem. Náznaky již nemohou být jasnější!

Zdroj: weraveyou.com
Jake Haley

DJ/Producer/Blogger

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.