Swedish House Mafia

Plakáty Swedish House Mafia se objevují v Londýně

Když se letos na jaře v Miami objevila řada plakátů Swedish House Mafia, jen 24 hodin před vystoupením tria na Ultra Music Festival, fanoušci věděli, že se jejich sen nakonec stane skutečností. Plakáty, které se skládají z řady celosvětových značek, jako jsou Nike či McDonalds, byly pro tříčlennou formaci chytrou marketingovou ukázkou toho, co má následovat. A tento týden se objevily nové plakáty – tentokrát v Londýně.

Plakáty se nachází v Brick Lane, pouhých 10 minut chůze od kanceláří ATM Artists – společnosti, kterou řídí Amy Thomson, manažerka Swedish House Mafia. Plakáty zobrazují logo Adidas ve stejném stylu jako v Miami a je na ní napsaná adresa, která uvádí: “15 Hanbury Street” – adresa obchodu Adidas, který se nachází v londýnském East Endu.

Plakáty, potenciálně naznačující nový SHM merch od společnosti Adidas, podobně jako SHM x Nike tenisky, které v březnu nosil Sebatian Ingrosso, pravděpodobně znamenají, že Londýn bude zvoleným místem pro nadcházející Swedish House Mafia World Tour v roce 2019. Tento krok by měl smysl, vzhledem k extrémní popularitě tria ve Velké Británii, kde hráli naposledy v roce 2012 na jejich největší show v Milton Keynes Bowl.

Swedish House Mafia

Swedish House Mafia

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.