Galantis

Galantis již tento pátek vydají dva nové tracky

Švédské duo Galantis je zatím v roce 2018 ve skvělé formě. V květnu společně s Uffie vydali pecku nazvanou “Spaceship” a odehráli několik famózních setů, mezi které lze s jistotou zařadit i ten z minulého čtvrtku, který předvedli v Ostravě na Beats For Love.

Track “Spaceship” se ihned po svém vydání stal velmi populárním a v současné době atakuje metu 10 milionů přehrání na Spotify. Je z něj zřetelná efektivní kombinace elektronické hudby a popu, která je pro Galantis charakteristická již od samého počátku, a v létě jistě zazní ještě mnohokrát. A zazněl také minulý týden na Beats For Love.

Čekání na další tracky je však nyní u konce. V překvapivém oznámení na Twitteru totiž dvojice uvedla, že již na tento pátek chystá vydání rovnou dvou nových tracků. Ty jsou nazvané “Mama Look At Me Now” a “Satisfied”, na kterém se podílel také zpěvák Max. Jakkoliv nejsou zatím známy žádné další detaily, lze očekávat charakteristický Galantis zvuk a pravděpodobně jsme měli možnost oba tracky slyšet také minulý týden během jejich setu. Tracky švédské dvojice se téměř vždy stanou megahity, očekávání jsou proto vysoká.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.