ADE

Amsterdam Music Festival letos chystá další exkluzivní set pod hlavičkou Two Is One

AMF neboli Amsterdam Music Festival je největší festival v rámci každoročního Amsterdam Dance Event (ADE), při kterém se zároveň rozdávájí ceny DJMag Top 100 DJs.

Amsterdam Dance Event se postupně rok od roku rozrůstá. Očekává se že v tomto roce přivítá více než 2500 umělců a více než 550 speakrů z celého světa, kteří budou bavit, resp. vzdělávat návštěvníky na více než 160 místech napříč městem. A to jak ve dne, tak v noci. Před dvěm dny byla představena první vlna jmen, která budeme mít možnost na ADE zastihnout.

ADE

Minulý rok se v rámci tohoto festivalu představili Armin van BuurenHardwellem ve fenomenálním b2b setu nazvaném “II = I” aka Two Is One. Letos mají pro nás organizátoři připraveno další překvapení, jelikož se pod hlavičkou II = I společně za pultem ukážou David Guetta a Dimitri Vegas & Like Mike. Tři z nejslavnějších světových jmen v oblasti elektronické taneční hudby s více než 100 milióny sledujících na socialních sítí spojí své síly pro toto unikátní vystoupení, a to pouze v sobotu 20. října v Johan Cruijff AreněAmsterdamu.

Jak už bylo zmíněno na začátku, v rámci ADE je zároveň chystáno vyhlášení vítěz žebříčku DJ Mag Top 100 DJs. Hlasování pro rok 2018 začne 13. července. Výsledky budou vyhlášeny právě v rámci AMF 2018.

Vstupenky na AMF si můžete zakoupit zde. Chystá se někdo do Amsterdamu na tuto našlapanou akci?

Zdroj: weraveyou.com

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.