ABGT300

Above & Beyond odhalili lineup pro ABGT300

Britská trojice Above & Beyond, která se již řadu let těší nebývalé podpoře fanoušků, pokračuje ve zvyšování svého enormního vlivu na scéně elektronické tanenční hudby. Na podzim se uskuteční další z jejich jedinečných akcí, ABGT300Hong Kongu.

Díky svým unikátním živým vystoupením na netradičních lokacích (za připomenutí jistě stojí totálně vyprodaný Madison Square Garden nebo kaňon The Gorge) a zvukově prvotřídním albům jsou Above & Beyond právem považováni za jedny z největších ikon elektronické taneční hudby. Jejich hudební styl je naprosto charakteristický pro unikátní fúzi mezi emotivními melodiemi a zabijáckou basovou linkou, která trhá parkety.

Letos na podzim tomu bude 6 let, kdy přejmenovali svou tehdejší radio show Trance Around The World na Group Therapy. Nemálo jejich fanoušků tuto změnu tehdy kritizovalo a obávalo se odklonu tohoto projektu směrem od trancové hudby. Opak je však pravdou a Group Therapy se za poslední roky stala extrémně populární, a to i navzdory faktu, že vedle trancových novinek prezentuje rovněž novinky deep housové či dokonce techno. Na výroční edice pak Above & Beyond pořádají jeden exkluzivní event pro své fanoušky. Letos v září se ku příležitosti 300. epizody Group Therapy tento event uskuteční v Hong Kongu a právě včera byl odhalen lineup.

Na výroční edici ABGT300 tedy vedle Above & Beyond vystoupí hvězdy stáje Anjunabeats v následující sestavě: Andrew Bayer, Ben Böhmer, Grum, Ilan Bluestone Spencer Brown. Celá show se uskuteční v prostoru AsiaWorld-Expo centra. Níže se můžete podívat na video, které oznamuje tuto spektakulární akci a láká na zahájení předprodeje.

Zdroj: weraveyou.com
Priest

DJ / Producer / OneZoo Music co-founder and editor-in-chief / Lawyer / Pokémaniac / Dotahead

Na stránkách je používána technologie cookies za účelem analýzy návštěvnosti a zajištění fungování stránek.